Black Week Banner til web KANT Profil

BLACK WEEK TILBUD

Hold øje med denne side – her vil vi vise de gode tilbud som gælder hele uge 47.
Hvis du har spørgsmål, eller andet vi kan hjælpe med, så kontakt os gerne kundeservice@kantprofil.dk

MANDAG

Tilbud-golfbolde-black-friday

Køb udvalgte Titleist golfbolde med logo og få gratis bolde og tees.

TIRSDAG

Pastilæske-med-logo-saltlakrids-lakrids

SPAR 50%
på pastilæsker med logo

ONSDAG

Summerbird gavepose jul

Bestil firmajulegave og modtag
en gave fra Summerbird

TORSDAG

Termoflaske med logo Black Friday tilbud

SPAR 20%
på termoflaske med logo

BLACK FRIDAY

Tilbud afsløres
fredag d. 25/11

Black Friday – Spar på udvalgte produkter med logo

Hvorfor ikke både reklamere for din virksomhed og spare penge på samme tid? Hos KANT Profil finder du et stort udvalg af reklameartikler med logo til skarpe priser. Du finder gode tilbud på vores mest populære produkter med logo lige her!

Hvornår er det Black Friday?

Uanset hvor du er på udkig efter gode Black Friday tilbud, så kan du vide dig sikker på at den store dag falder på det samme tidspunkt hvert år. Black Friday falder altid på den 4. torsdag i november. I år er Black Friday d. 25. november – og vi fejrer det med gode tilbud hele ugen her i webshoppen.

Hvis du gerne vil spare penge på reklameartikler og merchandise med logo til din virksomhed, er Black Friday det helt rigtige tidspunkt at slå til. Vi nedsætter nemlig priserne på flere af vores mest populære reklameartikler. De gode tilbud på alt med logo finder du både til selve Black Friday og selvfølgelig hele ugen til Black Week.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Black Friday er en relativ ny tradition her i Danmark. Men ikke desto mindre er det en tradition som vi i den grad har taget til os.

Black Friday kommer oprindeligt fra USA og falder altid på fredagen efter Thanksgiving. Der er mange forskellige fortællinger om hvor, hvornår og hvordan Black Friday egentlig er startet. Mange mener at Black Friday i sin tid fik sit navn, da de mange tilbud i butikkerne skulle hjælpe bundlinjen med at gå fra røde tal til sorte tal.

Men selvom der er mange forskellige meninger om, hvordan Black Friday er startet, så er én ting sikkert og vist – Black Friday er blevet den største shoppedag på året herhjemme. Black Friday slog for alvor igennem her Danmark i 2015, og siden da er der blot kommet både flere virksomheder og kunder til.

Hvad er forskellen på Black Friday og Black Week?

Selvom det hele egentlig blot startede med en enkelt dag med store tilbud – så gik der ikke længe før fredagen begyndte at strække sig over flere dage. I dag er Black Friday ikke kun forbeholdt den 4. fredag i november. Hele ugen op til selve fredagen er i dag også en uge spækket med gode tilbud. Derfor hedder det Black Week.

Find de bedste tilbud på reklameartikler med logo her

Black Week og Black Friday er dog ikke kun en spændende uge, når du skal købe gaver privat. Her hos KANT Profil fejrer vi nemlig også både hele ugen og Black Friday med gode tilbud på reklameartikler med logo. Så der er absolut ingen grund til at holde sig tilbage med den gode markedsføring af din virksomhed.

Vi har et stort udvalg af produkter med logo til skarpe priser. Hvis du er tvivl om noget er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på kundeservice@kantprofil.dk

Vi producerer kun det du bestiller

Uanset om du bestiller dine reklameartikler med logo til Black Friday, Black Week, eller på andre tidspunkter på året, så producerer vi kun det du rent faktisk bestiller hos os. Vores gode tilbud er altså ikke et resultat af et kæmpe overskudslager vi skal have tømt ud.

Vi sender først din bestilling til tryk, når du har godkendt det endelige design og er helt tilfreds med produktet. Når produktet er klar og dit logo står knivskarpt, sender vi din bestilling direkte til din adresse fra producenten. På den måde sparer vi sammen både tid, fragt og ressourcer.