Viser 1–24 af 33 resultater

Trøjer med logo
Skal det være klassisk, sporty, business eller casual?

Trøjer med logo fås i mange modeller og kvaliteter. Vi har udvalgt de bedste striktrøjer, cardigans, bløde sweatshirts og hættetrøjer. Alle i en lækker kvalitet og med fokus på at vise dit logo tryk eller broderi bedst muligt.

På arbejde og messe
En striktrøje eller cardigan er rigtig god til at have over skjorten eller polo’en. Det giver et præsentabelt look og du får vist logo på bedst mulige måde.
En sweatshirt eller hættetrøje kan være god til håndværkeren, da den er nem at bevæge sig i.

På messen er det en god mulighed at kunne tage tøj af eller på afhængigt af messehallens temperatur.

I skolen eller til studieturen
For mange skoleelever er det et must med ens sweatshirts eller hættetrøjer. Det kan være i forbindelse med studentereksamen, efter-/højskole eller studieturen. Vi tilbyder at yde grafisk hjælp til at placere skolens logo og/eller elevens navn på den enkelte trøje. Skal vi hjælpe? Så kontakt os på kundeservice@kantprofil.dk.  

I fritiden
Trøjer i funktionsmaterialer er gode til diverse sportsaktiviteter. Trøjen kan bruges som baselayer eller til/fra f.eks. fodboldbanen. Se vores store udvalg af golftøj fra Cutter & Buck her.

Tryk eller broderi?
Dit logo kan enten trykkes eller broderes på trøjen. Hvilken metode der er bedst, står skrevet under den enkelte vare. Ta’ os gerne med på råd hvis du er i tvivl.

Har du spørgsmål til trøjer med logo eller ønsker du hjælp til spørgsmål vedr. tryk eller broderi på varen, så kontakt os på kundeservice@kantprofil.dk.