retap-logo

Retap - Dansk designvindende flasker med logo

Enkelhed er et af nøgleordene i skandinavisk design. Dette afspejles i Retap flaskerne med det tidløse design, enkelhed og valg af materialer af høj kvalitet.
Retap har modtaget flotte designpriser gennem årene, bla. Red Dot Design Award, The Promotional Gift Award og The Good Design Award.

Få trykt dit logo eller budskab på flasken. Flot i mødelokalet, på skrivebordet eller som personalegave, julegave eller gave til dine kunder.

Om Retap

Retaps vision er at eliminere forurening og affald fra engangsplastikflasker. Den bedste måde er at drikke vand, er ved at genopfylde glasflasker med postevand direkte fra hanen. Retap er blevet mere end en måde at drikke vand på. Det er en måde at tænke på og en måde at gentænke den måde, vi drikker vand på. Det er nemt, billigt og den mest bæredygtige måde at nyde vores danske drikkevand.

I 2019 fejrede Retap 10 års jubilæum. I dag – mere end et årti efter ideen om at skabe en bæredygtig vandflaske opstod – er målet stadig at alle skal gøre deres bedste for at passe på miljøet.

Retap er genanvendelige flasker, karafler og vandglas specielt designet til at give den bedst mulige bæredygtige drikkeoplevelse. Produkterne er behagelige at holde, forseglet mod spild, og det prisvindende design sikrer, at du vil nyde hver tår vand.
Retap Drinkware passer ind i alle omgivelser og bringer elegance til din hverdag.

Læs mere om Retap her >>

retap-flaske-med-logo-alle-farver
verdensmaal

Retap – med fokus på miljøhensyn

Hensyn til miljøet handler om forholdet mellem mennesker og miljø. Hver lille handling har en indvirkning eller konsekvens. For virkelig at handle bæredygtigt er vi nødt til at ændre vores livsstil. Vi behøver ikke at gøre alt på én gang, men små skridt er bedre end ingen skridt.

Vand er essensen af ​​liv og bør ikke udnyttes på en måde, der skader miljøet. Plastik er en af ​​de største syndere. Det har en negativ indvirkning på miljøet og udgør en hurtigt voksende trussel globalt. Der købes 1 million engangsplastikflasker hvert minut på verdensplan. Produktion og transport af vandflasker i plastflasker koster enorme mængder energi. En stor del af disse plastflasker ender i verdenshavene.

Retap har 3 mål
Med udgangspunkt i FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling
Mål 6: Vi ønsker at sætte tilgængeligt drikkevand på dagsordenen.
Mål 12: Vi forsøger at sikre en bæredygtig produktion ved at producere i Europa ved hjælp af holdbare og bæredygtige materialer.
Mål 14: Vores formål er at beskytte havene mod plastikaffald. Vi vil gerne være med til at nå målet om at minimere forureningen fra engangsplast vandflasker.

I dag bruges millioner af genanvendelige Retap-flasker, og de erstatter en endnu større mængde engangsplastikflasker.