Viser 1–24 af 53 resultater

Når der skal bestilles firmagaver er notesbøger og notesblokke med logo et af de bedste valg. For en god notesbog er nemlig god at give til dine medarbejdere på kontoret, til gaver til messer og konferencer.

Hos KANT Profil har vi et stort udvalg af notesbøger, notesblokke og forskellige kalendere. Uanset hvilken slags du vælger, så sørger vi altid for at du står med et flot slutprodukt. Det er vigtigt du får præcist det design og den kvalitet som du er tilfreds med. 

Notesbøger og notesblokke med logo i forskellige størrelser

Notesbøger fås i mange varianter, mange forskellige størrelser, udtryk og farver. Men uanset hvilken størrelse du vælger, så er det en oplagt idé til reklameartikler med logo.

Hvis du gerne vil have en notesbog der er let at have med rundt, er det oplagt at vælge en A5 notesbog – evt. i hardback. På den måde er det altid nemt at skrive dine noter ned, uanset om man sidder ved et skrivebord eller ej.
Du kan også vælge mellem vores A4 notesbøger, eller en helt lille variant – nemlig A6 notesbøgerne.

Hvad er forskellen på A4 og A5?

Notesbøger og kalendere med logo kommer i mange forskellige størrelser. Det er ikke altid lige nemt at vide, hvilken størrelse der er den rette til det du søger.

Her er en lille oversigt over de mest almindelige størrelser på notesbøger og notesblokke med logo:

  • A4: Måler 21 x 29,7 cm.
  • A5: Måler 14,7 x 21 cm.
  • A6: Måler 10,5 x 14,8 cm.

Kalender med logo

Med en flot kalender med dit firmalogo på, kan du gøre reklame for din virksomhed hele året. Det er både en praktisk gave at give til kunder og medarbejdere.

Vi har et stort udvalg af kalendere i mange forskellige farver og kvaliteter. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rette design til dit firma. Du kan både vælge mellem almindeligt tryk, og hvis du er interesseret i et præget logo, hjælper vi også meget gerne med det. 

Bæredygtige notesbøger med logo

Vis at din virksomhed er miljøvenlig med klimavenlig notesbog med logo. Vi har et bredt udvalg af notesbøger i mange forskellige grønne materialer. Du kan vælge blandt andet vælge en notesbog i kork med trykt logo – eller en notesbog med papir lavet af græs eller æblerester. 

Når du vælger en bæredygtig notesbog viser du, at dit firma bakker op om den grønne omstilling og sender et godt og grønt signal, hver gang nogen ser dit logo på en notesbog.

Billige notesbøger og notesblokke med firmalogo

Vi har et stort og bredt udvalg af notesblokke og skriveartikler. Hvis du ikke lige kan finde det du leder efter, så kontakt os gerne. Vi har mange forskellige leverandører, så vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige notesbøger med logo. Det vigtigste for os er, at du står med et slutprodukt du er tilfreds med – derfor har vi også prisgaranti på alle vores produkter.