ID tøj med logo

ID Identity - Firmatøj med logo

ID Identity er et dansk firma bosiddende i Holstebro.
Siden 1983 har ID fremstillet tøj til virksomheder og events i hele Europa.
I sortimentet findes de ikoniske klassikere, de moderigtige styles samt special design. Alt har fokus på det gode design, komfort og kvalitet.

ID Identity har 4 brands
ID Identity: Corporate Wear
Geyser: Sportstøj
Seven Seas: Skjorter
PRO Wear: Arbejdstøj

Gå på opdagelse og bliv inspireret her i shoppen eller i katalogerne;

Id Identity
Geyser Sportswear
Seven Seas skjorter
PRO Wear arbejdstøj
Tshirt

T-shirts

Polo

Polo shirts

Hoodie

Hættetrøjer

Jakke

Jakker

Skjorte

Skjorter

Strik

Strik

3 gode grunde til at vælge ID Identity

1. Tøj til alle anledninger
Kollektionen indeholder tøj til alle anledninger; arbejde, business samt sport og fritid.
Alt tøj er fremstillet med høj fokus på pasform, kvalitet og funktionalitet. Fås i mange farver og størrelser – fra 2XS til 6XL.

2. Certificeret og ansvarligt tøj
ID’s tøj fås med mange certificeringer
GOTS
EU Ecolabel
OEKO-TEX®
TENCEL
Det er din garanti for at der er taget hensyn til både miljø og mennesker hele vejen fra råvare til færdigt produkt.

3. Social ansvarlighed
I 2017 indgik ID en forpligtende aftale med FN’s Global Compact hvor der er udarbejdet klare krav til leverandører og samarbejdspartnere.
I dag har ID mange års erfaring med social ansvarlighed, og flere initiativer indføres løbende.

ID Identity – et valg med omtanke for miljøet

Arbejdet med tryghed og etik er 2 vigtige hovedområder for ID Identity som virksomhed. Den afspejler den måde de har drevet forretning på gennem hele virksomhedens ca. 30 års historie.

Princippet om ordentlighed og ansvarlighed blev grundlagt for mere end tre årtier siden, og fra starten var det klart – ID ville være en leverandør, der gør tingene ordentligt og tager ansvar for indflydelse på mennesker og miljø uanset, hvor i verden produktionen foregår.

ID Identity er medlem af Global Compact og arbejder målrettet med Verdensmålene. Hvert år præsenteres en COP-rapport (Communication on Progress) hvor arbejdet med en mere ansvarlig produktion dokumenteres. Det er målet at minimere den indvirkning, virksomheden og dens leverandører har på miljøet. Det udviklede sig til at ID Identity i december 2020 blev medlem af endnu et initiativ – BCI – Better Cotton Initiative.


Ansvarlighed er noget, vi deler

CSR handler om at tage ansvar for virksomhedens påvirkning af mennesker og miljø. Der er et tæt og langvarigt samarbejde med leverandørerne, der er villige til at leve op til skiftende krav over tid. Også når kravene handler om ansvarlighed over for mennesker og miljø.

Alt PRO Wear by ID® produkter er OEKO-TEX® certificerede og tilbage i 2017 opnåede man også EU Blomst certificering. I 2020 blev en ny serie af GOTS certificerede produkter lanceret i forlængelse af arbejdet med ansvarlighed.

ID® Identity vil fortsat udvælge fokusområder, hvor produktudviklingen har fokus på høj ydeevne og lang holdbarhed med omsorg for miljøet samt opretholdelse af den gode kvalitet i produkternes samlede levetid. Et produkt, der holder i lang tid, er langt mere etisk og miljøvenligt end produkter, der kun holder kort tid.