Golfbolde med logo

Golfbolde med logo er en populær reklameartikel på golfbanen! Giv golfboldene som gave til dine ansatte, dine kunder eller til samarbejdspartnere. Eller måske som sponsorgave til den næste lokale turnering?

Husk at vi også har golftøj, golfparaplyer og andet golfudstyr – også med mulighed for at få dit logo på. Se mere her >> 

Har du specielle ønsker? Så kontakt os gerne for muligheder og priser, kundeservice@kantprofil.dk

Prisgaranti

Golfbold med navn, model Basic

38,00 kr.
Golfbold med navn eller anden personlig tekst Pris inkl. 1-farvet tryk, opstart og fragt. PRISGARANTI – læs mere her >>

Bliv set på golfbanen med dine helt egne logobolde

Vi har et stort udvalg af logobolde i de kendte mærker; Srixon, Titleist, Dixon og Wilson. Har du et andet ønske, så kontakt os for muligheder.

Golfbolde er en yderst populær reklameartikel på golfbanen! Overvej at give disse golfbolde som en gave til dine ansatte, dine kunder eller samarbejdspartnere, eller måske som en sponsorgave til den næste lokale turnering?

Husk, at vi ikke kun tilbyder golfbolde, men også et bredt udvalg af andet golfudstyr såsom golftøj og golfparaplyer, som også kan tilpasses med dit eget logo. Find mere information om vores udvalg af golfudstyr her >>

Har du specielle ønsker eller ideer til din golfreklameartikel? Så tøv ikke med at kontakte os for at undersøge muligheder og priser. Vi er altid glade for at hjælpe og kan nås på e-mailen kundeservice@kantprofil.dk.

Golfbolde med høj reklameværdi

Når du anvender dine helt egne golfbolde på golfbanen, bliver dit logo set. Mistede bolde, samles op af andre spillere og bliver genbrugt. Dit logo og dit budskab ses således af andre golfinteresserede – og de kan blive dine kommende kunder!

En fordel ved golfbolde med logo er, at de kan fungere som en form for visitkort. Når man deler golfbolde ud til kunder eller samarbejdspartnere, vil modtageren ofte bruge boldene på golfbanen, hvilket øger synligheden af brandet.
Udover at øge synligheden af ens brand, kan golfboldene med logo også være med til at skabe en følelse af samhørighed blandt et hold eller en gruppe af golfspillere, der bruger de samme golfbolde. Det er oplagt i forbindelse med Company Days eller andre golfevents.

Personalegave
Er dit personale interesseret i golf? Så giv dem en flot æske med logobolde som personalegave. Tænk også på golftøj – se udvalg her >

Merchandise til Company Days

Logobolde er også en populær gave til kunder og samarbejdspartnere. De kan også anvendes i forbindelse med sponsorater eller Company Days.
Her er banen er booket kun til jer. Tilføj lidt ekstra til dagen, og få jeres helt egne golfbolde. Husk også golftøjlogovand og pitchforks. Der er mange muligheder for god branding af din virksomhed på golfbanen.

Hvilken golfbold skal jeg vælge?

Vi har mange års erfaring og spiller også selv golf. Alle bolde er således testet. Så hvis du er i tvivl om kvalitet og performance, så kontakt os gerne; kundeservice@kantprofil.dk