Viser alle 4 resultater

Tyggegummi med logo
God som give-away eller til kundemøder

Tyggegummi med logo på emballagen er populært! Denne type reklameslik, er en anelse dyrere end de øvrige varianter, men her holder dit budskab også længere end f.eks. logobolcher eller slikposer med logo.
Modtageren tager 1 stykke, og gemmer pakken til senere. På den måde holder dit budskab længere, og ses oftere end de andre reklameslik løsninger.

Formål?
Har du en webshop? Giv dine kunder en pakke med lækker frisk tyggegummi i din forsendelse. Det gør at din kunde føler sig værdsat og vil handle i din webshop igen.

På messen: God som give-away til de kunder som du måske ikke lige når at tale med på messen. Giv dem en pakke med tyggegummi med dit logo og kontaktoplysninger på. Så kan se vende tilbage hvis de er interesseret i din vare eller ydelse. Eller tilføj dit budskab med specialtilbud, en konkurrence eller produktlancering.

På arbejdspladsen: Du kan bruge tyggegummiæsker med logo som giveaway eller som et anderledes visitkort.
Du kan også lægge æskerne i receptionen eller i mødelokalet i din virksomhed.

Har du brug for hjælp til design eller har du nogle specielle ønsker til slik med logo? Så kontakt os på kundeservice@kantprofil.dk, så hjælper vi gerne!

Har du set vores store udvalg af reklameslik? Her finder du bla. chokolade, bolcher, slikkepinde, slikposer og mintpastiller – alle med mulighed for tryk på emballagen. Vi har mærker som M&Ms, Haribo, Tic Tac, Ferrero Rocher samt Mars Celebrations i vores sortiment.

Se udvalget her >>