Viser alle 7 resultater

Show sidebar

Køletasker med logo
Idé til årets sommergave?

Køletasker med logo på er en meget populær firmagave om sommeren.
Anvend den som sommergave til dine ansatte eller kunder; put et par flasker rosé- eller hvidvin i, et par solbriller med logo, en kasket med logo eller et gavekort til den nærmeste iskiosk. Dette er en reklamegave der anvendes igen og igen.

Idéer til anvendelse
* Skal I holde firma-sommerfest? Denne køletaske er god som indpakning og opbevaring af skrub-hjem-mad til dine ansatte når festen slutter. Læg en sandwich og måske en logovand i køletasken, og sørg for at dine ansatte kommer godt hjem fra aftenens fest.

* Køletasken er også god som enten give-away eller som mer-salg i sandwichbarer, pølsevogne eller hos slagteren. Her køber kunden gerne en taske for at holde maden enten varm eller kold.

* Brug køletasken som til din madpakke hvis du arbejder uden mulighed for at opbevare din mad på køl, f.eks. til håndværkeren, på kontoret eller til skoleelever. Eller når børnehaven skal på tur ud i det blå.

* På stranden eller i parken; få vist dit logo blandt mange når solen skinner og folk samles til picnic. Se også vores udvalg at Sommer og Sjov varer; f.eks. badebolde, luftmadrasser og strandtennis. Alle med mulighed for logotryk.

Mange størrelser og muligheder
Køletasker fås i mange forskellige farver, størrelser og til forskellige formål. Vi har et stort udvalg, men hvis du ikke lige finder præcis dén taske du søger, så kontakt os på kundeservice@kantprofil.dk, så finder vi en løsning.