Viser alle 14 resultater

Mulepose i guld eller sølv med logo, model Metallic

16,00 kr.
Flot mulepose i guld eller sølv metallisk look. Pris inkl. 1-farvet tryk, opstart og fragt. PRISGARANTI – læs mere her >>

Indpakning med logo

Firmagaver er den bedste måde at reklamere for din virksomhed. Det skaber både glæde hos modtageren og skaber samtidig synlighed for netop dit firma. Derfor er det altid en god idé at sørge for, at gaverne er pakket ind på en pæn måde. Det skaber det bedste indtryk af din virksomhed.

Forskellig indpakning med logo i god kvalitet

Hos KANT Profil har vi et godt udvalg af indpakning til alt fra firmagaver til give aways og godteposer til messer, konferencer – eller større marketing events. En god flaske vin kan eksempelvis både leveres i en flot vinpose med tryk – eller den mere eksklusive vinkasse i træ.

Hos os er det nærmest kun fantasien der sætter grænser for, hvilken indpakning du kan få leveret. Fandt du ikke det du ledte efter? Så kontakt os endelig på kundeservice@kantprofil.dk – sammen finder vi den perfekte indpakning til din gaveidé.

Få leveret din indpakning til døren

Uanset om du bestiller indpakning, emballage eller en t-shirt med logo – så leverer vi det lige til den adresse du ønsker. Det betyder at du hverken skal bekymre dig om fragt eller afhentning, men kan koncentrere dig om at bestille netop den reklameartikel som din virksomhed har behov for.