Viser 1–24 af 71 resultater

Slik og chokolade med logo

Den bedste måde du kan gøre reklame for din virksomhed, er blandt andet ved at sprede glæde. Og hvis der er noget der gør netop det, så er det slik og chokolade.

Slik med logo er naturligvis god markedsføring, når I skal ud på messer og til konferencer. Men står I og skal afholde en større event, eller lancere en ny marketing kampagne – ja, hvorfor så ikke sparke den i gang med logo slik, der passer lige ind i jeres virksomhedsprofil.

Stort udvalg af logo slik

Vi tilbyder, at du kan få trykt dit eget logo på et stort udvalg af alt lige fra bolcher, slikke pinde, tyggegummi, lækkert lakrids og chokolade – alt sammen med dit logo på selvfølgelig.

Hos os finder du slik, snacks og chokolade i mange forskellige varianter – så der er noget til en hver smag. Hvad enten du leder efter slik med logo til en specifik begivenhed, eller gerne vil forkæle kunder og ansatte i forbindelse med en højtid – så finder du lige det du skal bruge her.

Få slik og chokolade med logo leveret i hele Danmark

Det bedste ved at handle dine søde reklameartikler med logo hos os – er at vi tager os af hele processen fra start til slut. Det betyder, at det eneste du egentlig skal er, at finde de produkter du gerne vil bestille til din virksomhed.

Vi sørger for at dit logo og designet i det hele taget spiller. Det er også muligt at få tilsendt en lille prøve, hvis du gerne vil være helt sikker på at slutproduktet lever op til dine forventninger.

Når designet er godkendt, sender vi din bestilling afsted til den adresse du ønsker. Bestiller du i forbindelse med en messe, har vi som regel også mulighed for at sende direkte til din stand. Kontakt os på kundeservice@kantprofil.dk – så finder vi en løsning sammen.