Viser alle 6 resultater

Taylormade golfbolde med logo – en nyhed hos KANT Profil.
Bestil dine logobolde fra Taylormade hos os. Vi har stort viden om golf generelt, og især om golfbolde med logo på.

Om Taylormade Golf

I foråret 1979, startede Gary Adams, en sælger af golfudstyr, TaylorMade Golf Company ved at optage et lån på $24.000. Han etablerede virksomheden i en 6.000 kvadratmeter stor bygning, som tidligere var et tv-samleanlæg.
I begyndelsen var der kun tre ansatte inklusiv ham selv, og virksomheden havde kun et enkelt, men innovativt produkt: en 12-graders driver fremstillet af rustfrit stål. Denne nye golfkølle adskilte sig fra et i træ i både udseende og lyd, men det vigtigste var, at det fungerede anderledes.
Køllehovedet gav større tilgivelse ved fejlslag, mens det lavere tyngdepunkt gjorde det lettere at sende bolden i luften. Adams, der var søn af en golfprofessionel, var fast besluttet på, at TaylorMade skulle opretholde et bånd til den autentiske golfkølle, som sande golfspillere anerkendte i form og følelse. De var forpligtet til at kombinere innovation med autenticitet, altid være passionerede omkring spillet og at arbejde hårdt for at etablere og vokse virksomheden. Disse fire principper ville føre dem langt.

Disse værdier, som Gary Adams fremhævede for 30 år siden, bliver stadig æret og praktiseret i TaylorMade Golf i dag.
Fokus er fortsat på at udvikle og levere produkter, der hjælper spillere på alle niveauer med at nå deres potentiale.
Siden 1979 har deres mission været den samme: at skabe de bedste golfprodukter i verden.

Taylormade logobolde

Taylormade har et bredt udvalg af golfbolde som er rigtig gode som firmagave til dine kunder eller ansatte. Vælg model, tilføj logo og du har en reklamegave som alle golfspillere vil værdsætte.

Har du specielle ønsker? Så kontakt os gerne – vi har stor viden om golf.
Kundeservice@kantprofil.dk