Viser alle 9 resultater

Show sidebar

Drikkedunke med logo
Til sport, events, fritid eller på skrivebordet.

Hvad skal jeg vælge?
Vand er vigtigt! Og den flaske vandet skal være i, er også vigtig!

Vores sortiment har mange forskellige drikkedunke og drikkeflasker med logo. Alle i forskellige prisklasser og til forskellige formål.
Undersøg hvad formålet er med dine nye drikkedunke. Skal de være til en ”engangs-event”, eller ønsker du at netop din flaske skal være dén der bliver ynglings-flasken?
En drikkedunk med logo er alletiders give-away til sportsevents eller som gave til dit personale.

EuroBottle
Vi er så glade for at have netop EuroBottle i vores sortiment. Det kan nemlig godt betale sig at give en smule ekstra for flasken. Se f.eks. vores EuroBottle flasker her >>.

Flaskerne er findes i mange farver og med mulighed for at mixe og matche farver på flaske, låg og ventil. På den måde kan du lave dit helt eget personlige udtryk.
EuroBottle flaskerne er produceret i Holland og er lavet af genbrugsplast. De kan vaskes i opvaskemaskine og har lang holdbarhed samt vandtæt ventil.
Mange fitnesscentre anbefaler denne flaske! Se mere mere her >>

Hold dig fra engangsflasker!
Bruger du også din brugte engangsflaske til genopfyldning af drikkevarer? Det skal man passe på med, fordi f.eks. flasker med kildevand kun er beregnet til rent vand. Der er derfor en risiko for at vandflasken kan afgive skadelige stoffer, hvis man kommer f.eks. energidrik eller saft i den.
Derfor anbefaler vi altid, at man anvender drikkedunke -og flasker der er fødevare godkendt.

Har du spørgsmål til drikkedunk med logo, så kontakt os på kundeservice@kantprofil.dk.