Viser alle 8 resultater

Stofdisplay adWall Vario Curved

3.495,00 kr.
Stofdisplay med buet form, aluminium stel, 5 størrelser: 240, 300, 400, 500 eller 600cm. i bredden Pris inkl. dobbeltsidet all-over tryk og opstart PRISGARANTI – læs mere her >>

Stofdisplay, adWall Vario Presto Light

1.195,00 kr.
Stofdisplay / premium rollup, aluminium stel, 4 størrelser. Pris inkl. all-over tryk og opstart PRISGARANTI – læs mere her >>

Beachflag med tryk, model B

895,00 kr.
Beachflag i mange størrelser. Vælg at få det leveret med jordspyd eller firkantet fod der vejer 5kg.

Messedisk, adTribune Shell

4.995,00 kr.
Messedisk med dit helt eget design Pris inkl. all-over tryk, opstart og fragt PRISGARANTI – læs mere her >>

Roll-ups, model Eco

699,00 kr.
Roll-up, aluminium fod, 85 x 200 cm Pris inkl. all-over tryk, opstart og fragt PRISGARANTI – læs mere her >>

Roll-up banner, bredde 85 cm

645,00 kr.
Roll-up banner i praktisk taske. God til messer, arrangementer og salgsfremstød.

Messeudstyr

Udforsk vores udvalg af messeudstyr til din kommende messe eller event

I vores udvalg af messeudstyr, hvor du finder alt, hvad du behøver for at skabe en iøjnefaldende og effektiv præsentation på din næste messe eller event. Messeudstyr er afgørende for at sikre, at dit brand skinner igennem og fanger de besøgendes opmærksomhed.

Messediske – Det perfekte fundament for din stand

Vores messediske er designet til at være både funktionelle og stilfulde. De er det ideelle fundament for din messestand, hvor du kan fremvise dine produkter eller service. Messediskene kommer i en række forskellige stilarter og størrelser, så du kan finde det perfekte match til dit brand og dine behov.
De er desuden nemme at sætte op, robuste nok til at håndtere travle messeomgivelser, og med deres flotte design, kan de fremvise dit brand på en professionel og iøjnefaldende måde.

Roll-ups – Fleksible og effektive reklamebannere

Roll-ups er must-have messeudstyr for enhver virksomhed, der ønsker at blive set. Disse bærbare og brugervenlige bannere er perfekte til hurtig opsætning og nem transport. Med høj opløsning og levende farver garanterer vores roll-ups, at dit budskab bliver set og husket. De er ideelle for virksomheder, der ofte deltager i events og ønsker et billigt og fleksibelt, men stadig effektfuldt reklamemiddel.

Kvalitet og tilpasning

Hos os er kvalitet og tilpasning nøgleord. Vi forstår vigtigheden af at skille sig ud på messeområdet, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af tilpasningsmuligheder. Vi er klar til at hjælpe dig med at tilpasse dit messeudstyr, så det fuldt ud reflekterer dit brands identitet og budskab.

Bestil dit messeudstyr i dag

Se vores sortiment af bla. messediske og roll-ups og find det perfekte messeudstyr til din næste event. Vores webshop gør det nemt at bestille, og har du spørgsmål, er vi altid klar til at assistere dig med rådgivning og svar.

Merchandise til messer og events

Husk også at bestille merchandise til messen;
Slik med logo
Kuglepenne med logo
Logovand
Keyhangers med logo
Muleposer med logo
Skjorter med logo
… og meget meget mere >> kontakt os gerne for sparring og idéer