Viser 1–24 af 44 resultater

Jakker med logo
Nye jakker til dine ansatte med logo på?

Stort udvalg af jakker med logo; Måske har du kørende sælgere i firmaet eller skal I på messe? Så er det helt oplagt at få personaletøj med tryk eller broderi på.
Det er også en rigtig god personalegave f.eks. til jul!

I vores sortiment har vi mange forskellige modeller – og til alle forskellige formål. Her finder du den smarte lette jakke til sælgeren, den praktiske softshell, den varme og bløde fleece til håndværkeren eller den sporty model til fritiden.

Broderi eller tryk
Om broderi eller tryk er bedst, afhænger meget af jakkens stof og model. Vi anbefaler at brodere logo på jakkerne. Materialet er ofte tykkere end f.eks. en t-shirt, og derfor er broderi bedst. Et broderi har den fordel, at det koster det samme uanset hvor mange farver der anvendes. Det er også mere holdbart i vask og farverne syner mere klare.
Broderiet kan placeres på bryst, på ærmet eller i nakken. De fleste får logo på venstre bryst.

Designskitse/Stingkort
Ved broderi modtager du altid et billede eller en fysisk stingprøve at selve broderiet så du kan se om farver og størrelse er korrekt. Ved førstegangs ordre, er der en startomkostning til stingkortet. Det gode er, at dette kort gemmes i mange år, og kan anvendes ved fremtidige ordrer – helt uden startomkostningen. Brug også stingkortet på andet beklædning f.eks. kasketter eller poloshirts. (indsæt link).

Har du spørgsmål til overtøj, jakker, softshells, dunveste eller andet, så kontakt os på kundeservice@kantprofil.dk.

Se også kataloger her >>