Viser alle 9 resultater

Cykeltøj med logo
Design dit helt eget cykeltøj med dit logo!

Cykelsporten bliver mere og mere populær! Både på landevejen, i skoven og indendørs.
Cykeltøj kan bruges året rundt, og med dit logo på, er det en rigtig god reklamesøjle.

Når alle på cykelholdet har det samme tøj på, skaber det en fællesskabsfølelse for holdet. Og på landevejen, er det alletiders reklame for dit brand og virksomhed.
Du får dit logo vist for de forbi kørende om sommeren og i vinterhalvåret, ses dit logo i det lokale fitnesscenter i spinningstimerne.

Rogelli cykeltøj med logo

Rogelli Sportswear blev grundlagt i 1974 i Nord-Brabant, hjertet af den hollandske cykelverden. I 1992 overtog Rini Wagtmans Rogelli-mærket som en del af GOWA Sportswear BV.

Rini Wagtmans var professionel cykelrytter og deltog i Tour de France 4 gange. Han har cyklet i den berømte gule trøje.
En glorværdig cykelkarriere lå foran ham, indtil hans helbred begyndte at lide. Han udviklede en hjertesygdom og måtte stoppe med at cykle. Men hans passion for cykling forblev, og Rini besluttede at starte et firma med produktion af cykeltøj.

Funktionelt cykeltøj med logo

Han vidste bedre end nogen andre, hvordan godt og behageligt cykeltøj skal se ud og gjorde det til hans mission at forbedre tøjet til cyklister. Ud fra egen erfaring og ekspertise fik han lavet cykeltøj, som udover at være funktionelt også var behageligt.
Dette viste sig at være et godt træk, og Rogelli har udviklet sig til et succesfuldt cykeltøjsmærke.

Se mere on Rogelli cykeltøj her

Craft cykeltøj

Uanset om du er motionisten, som foretrækker en cykeltur i solen eller eliterytteren, som forbereder det næste race – så er CRAFT cykeltøj noget for dig. Kombinationen af særdeles funktionelle materialer og ergonomisk design gør, at produkterne er med til at regulere kroppens mikroklima, hvilket giver optimal bevægelses-frihed og komfort i rytterstillingen.

Craft henvender sig til klubber og atleter på alle niveauer indenfor stort set alle sportsgrene. Craft udvikler sportstøj for at optimere din præstationsevne og styrke klubfølelsen og indeholder funktionelle produkter til både træning og konkurrence. Sammen højner vi jeres holdånd og præstation til et helt ny niveau.

Craft er stolt cykeltøjsponsor for bla.:
Sun Web, Professionelt Tour Cykelhold
BMC, Professionelt Triatlon hold
Michelle Vesterby, Professionel triatlet