Viser alle 8 resultater

Golf håndklæde, digital tryk, Special Design

66,00 kr.
Special Design golfhåndklæde. Pris inkl. digitaltryk, opstart og fragt PRISGARANTI – læs mere her >>

Håndklæde, jacquardvævet, special design

112,00 kr.
Inkl. opstart. Special design håndklæde i flere størrelser.

Special design
Design selv dine reklameartikler

Special design betyder, at dine produkter får deres helt unikke udtryk allerede før produktionen. Her kan man styre bl.a. indfarvning af tekstiler, detaljer og logomærkning, som ikke kan lade sig gøre, når produktet er færdigproduceret.
Du kan med andre ord få et helt unikt produkt i eget design.

I Europa er vi i stand til at producere visse artikler i mindre mængder og kortere leveringstider end i Asien. Afhængigt af ønsket antal, leveringstid og pris, kan vi tilbyde løsninger med stor fleksibilitet. Hvis du vælger specielt designede profilprodukter, kan du med lidt planlægning finde frem til løsninger, der giver dig mere for pengene!

Special design reklameartikler
Vi har lavet et lille udpluk af muligheder og forskellige løsninger, som kan inspirere dig.
Har du specielle ønsker, og måske noget som ikke er her i webshoppen, så kontakt os for muligheder og priser.

Code of Conduct
Det er vigtigt for os at vise vores kunder og leverandører, at man respekterer forskellige landes legale krav – såvel som internationale organisationers syn på grundlæggende rettigheder.
For vores vedkommende er det vigtigt at tage socialt ansvar. Vores leverandørers firmapolitik, Code of Conduct, er inkorporeret på alle fabrikker, som er en del af produktionen af produkterne. Samtidig er der fokus på de forskellige lovmæssige- og kulturelle forhold, som fabrikkerne er underlagt rundt om i verden.
Code of Conduct er en aftale, som vores leverandører skal indgå og forpligte sig til at følge, og som bl.a. foreskriver, at leverandøren skal følge lovkrav, samt give fuld adgang til fabrikker og data for kontrol mht. leverandørens efterlevelse af reglerne.
Code of Conduct indeholder endvidere punkter, som gælder ikke-diskriminering, forbud mod børnearbejde, løn og arbejdstider, arbejdsforhold og frihed til at organisere sig fagligt.

Se mere i Special Design kataloget >>

Special Design katalog 2021