Craft-logo

Craft Sportswear - sportstøj med logo

Craft Sportswear er en populær producent af sportstøj, der er kendt for deres høje kvalitet og innovative design. Sportstøj med logo kan øge virksomhedens synlighed og skabe fællesskab blandt medarbejderne.

Vi tilbyder en færdig løsning med påtrykt logo eller budskab på sportstøjet.
En super måde at promovere din virksomhed eller idrætsklub på.

Craft-sportswear-med-logo

Sportstøj til virksomheder, idrætsklubber, skoler mv.

Craft Sportswear er en populær producent af sportstøj af høj kvalitet i et prisniveau der passer til både idrætsklubber, virksomheder, efterskoler mv.

Craft er et mærke, der fokuserer på at levere kvalitetsudstyr til sportsudøvere. Virksomheden har dedikerede medarbejdere, der selv er passionerede omkring sport og derfor selv tester deres produkter i praksis. Dette fokus på at skabe produkter, der rent faktisk fungerer optimalt under sportsudøvelse, har ført til, at Craft Sportswear er blevet en populær leverandør til både motionister og professionelle atleter.

Craft Sportswear har høje standarder for kvalitet og funktionalitet. Derfor kan man være sikker på, at man får udstyr, der ikke alene ser godt ud, men som også virker optimalt i brug. Sortimentet spænder bredt, og der er produkter til alle typer af sportsgrene.
Craft Sportswear er en virksomhed, der brænder for sport, og deres dedikation til at skabe de bedste produkter på markedet er tydelig i deres arbejde.

Craft tøj med logo

I Crafts store sortiment, finder vi bla. løbe t-shirts, cykeltøj, padel tøj, overtøj og meget meget mere.
Alt sammen med mulighed for påtrykt logo – også navnetryk eller nummer.

Hos KANT Profil er vi stolte af at være Craft forhandler.
Vi har udvalgt nogle få styles her i webshoppen, men tilbyder alle modeller, farver og varianter fra Crafts store sortiment.

Bliv inspireret og se meget mere i kataloget her >>

Har du brug for hjælp med logo placering? Eller brug for inspiration?
Så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud; kundeservice@kantprofil.dk