Viser 1–24 af 226 resultater

Stort udvalg af tøj med logo

Skal du bruge firmabeklædning med logo? Eller måske tøj med logo til den næste messe? Hvad med reklametøj til din næste event eller salgsfremstød?

Ens tøj skaber sammenhold og fællesskab – hvad enten det er i det daglige arbejde eller til specielle events.

Firmagave
Giv en lækker jakke eller trøje til dit personale som kan anvendes i fritiden. Eller hvad med at belønne dine kunder? Uanset, bliver dit logo set igen og igen – det er god værdi!

Sportstøj med logo til næste firmaløb
Skal I bruge løbe t-shirts til næste firmaløb, f.eks. DHL løbet?
Så kontakt os for muligheder og priser. Du har bla. mulighed for at lave din helt egen t-shirt med all-over print i lige præcis de farver du ønsker!

Overtøj med logo
Når vinteren nærmer sig, skal dine sælgere måske klædes lidt varmere på. Hvad med at tilbyde dem en varm vest eller jakke? Selvfølgelig med logo på – så er dine medarbejdere både varme og præsentable hos dine kunder. Og dit logo bliver vist!

Hos KANT Profil har vi et bredt udvalg af t-shirts med logo, caps og huer med logo, løbetøj med tryk, jakker og overtøj med logo. Vi tilbyder enten tryk eller broderi – og guider dig gerne gennem processen fra idé til færdigt produkt.
Inden produktionsstart, modtager du en gratis digital korrektur som skal godkendes af dig. Først når alt er godkendt, sættes ordren endeligt i gang.

Har du specielle ønsker til farve, mærke eller pasform? Så kontakt os, eller find inspiration i disse kataloger >>