Viser alle 11 resultater

Stor Wally and Whiz gourmet vingummi Julekalender 2023, Guld

379,00 kr.
Stor flot julekalender med gourmet vingummi fra Wally and Whiz. Minimumbestilling: 10 stk.

Wally and Whiz gourmet vingummi Julekalender 2023

249,00 kr.
Flot julekalender med gourmet vingummi fra Wally and Whiz. Minimumbestilling: 10 stk.

Wally and Whiz Gourmet vingummi

Wally and Whiz blev født ud af en vision om at skabe en særlig vingummi. Eventyret tog sin begyndelse i et køkken i en lejlighed på Østerbro i København, hvor vores grundlægger, Kristian Them Hansen, boede.

Kristian har altid haft en forkærlighed for vingummi!
Han nød dem ofte, men selvom han kunne adskille smagene, kunne han ikke rigtig smage, hvad de egentlig smagte af. En dag kom tanken til ham – der måtte være en anden måde at lave en vingummi på. En måde som både smagte af og var fremstillet af ægte frugt uden tilsætningsstoffer. Han ønskede at skabe verdens bedste vingummi ved hjælp af de bedste ingredienser.

Det startede med en flaske solbærsaft, en pose vegansk stivelse og lidt citronsyre, som Kristian købte i det lokale supermarked. Som en troldmand stod han ved de store gryder og eksperimenterede med forskellige ingredienser indtil han opnåede den vingummi, han havde drømt om.

Den lille lejlighed blev hurtigt fyldt med ingredienser – forskellige smagsvarianter, sukkerarter og stivelse. Der var plads til to tons.

I efteråret 2015 sendte Wally and Whiz den første ordre afsted, og nu kan du finde de små firkantede vingummier i over 800 butikker og i omkring 30 lande.

ANSVARLIGHED
Hos Wally and Whiz ønsker vi at værne om klimaet og passe på den klode, vi alle sammen lever på. Vi er optaget af at gøre det rigtige, og vi ønsker at inspirere andre ved at gå foran som det gode eksempel.

Produktion
Vi benytter kun råvarer af høj kvalitet, og så prioriterer vi samtidig at købe dem fra leverandører, som befinder sig så tæt på vores produktion, som muligt. Jo kortere afstande, vores råvarer skal transporteres, jo lavere CO2-aftryk.

Emballage
Vores nye cubes er fremstillet af genanvendt plastmateriale, og derudover har vi sænket vores forbrug af plastik med 40 procent sammenlignet med tidligere. Vi opfordrer til, at man genbruger de tomme cubes – eksempelvis kan de anvendes til at opbevare krydderier, mønter, blyanter eller lignende. Og vi har desuden gjort det muligt at købe refills til vores julekalender, så den kan anvendes år efter år.
Alt pap og papir, som anvendes til emballage, er naturligvis FSC-certificeret, hvilket betyder, at vi støtter bæredygtig skovdrift.

Wally and Whiz som firmagave

Wally and Whiz laver de flotteste gaveæsker i mange forskellige størrelser – alle med mulighed for at du kan sætte dit helt eget præg. Enten via et flot design eller med tryk af dit logo eller budskab.
Som altid hjælper vi gerne med inspiration og idéer!