Viser 1–24 af 27 resultater

Vi har et stort udvalg af sportstøj f.eks. løbe t-shirts med logo

Sportstøj med firma logo på, er god reklame for din virksomhed. Deltager I i firmaløb som f.eks. DHL løbet, er løbetøj i firmaets farver og med logo på, helt oplagt. Dit logo bliver set, og det fælles løbetøj skaber et fællesskab for dine ansatte.

Sportstøj fås i mange kvaliteter og priser. Vi har udvalgt de mærker og modeller som vi synes er de bedste på markedet.
Hvis du har andre ønsker end det viste, vil vi meget gerne undersøge mulighederne for dig.

Vi har det kendte sportsbrand Craft i vores sortiment
Craft er kendt for den gode og holdbare kvalitet samt den moderne stil.
Kollektionen består af et bredt sortiment af funktionelt tøj og stilrent, sporty hverdagstøj. Tøjet anvendes af elite idrætsudøvere og aktive i hele verden.
Se også de bæredygtige modeller. Det er samme gode kvalitet og pasform, men med et større hensyn til produktion og indfarvning af tekstilerne.
Se hele sortimentet fra Craft i kataloget her (link indsættes).

Kvalitet og pris
Det hænger unægteligt sammen. Derfor er det altid en god idé at overveje formålet med varen. Skal det f.eks. være en løbetrøje som dit personale kan bruge igen og igen? Eller skal det “bare” være en løbe t-shirt til det ene løb hvor synligheden er vigtigst?
Der er meget stor forskel på kvaliteten af metervaren. Nogle fås i bæredygtigt materiale, mens andre er mere prisvenlige.

Vi hjælper gerne med forslag og design når du skal finde det bedste løbetøj med logo til din virksomhed! Skriv bare til os på kundeservice@kantprofil.dk, så finder vi en løsning sammen.

Når du skal finde på firma sportstøj, så husk også vores store udvalg af drikkedunke med logo. Eller hvad med drikkedunk, logovand, rygsæk eller køletaske til arrangementet bagefter?