Tee Jays logo

Tee Jays - Klassisk firmatøj med logo

TEE JAYS er grundlagt i 1976 i Alabama af Terry Wylie. Terrys vision var at producere den bedste kommercielle kvalitets T-shirt i verden. Den vision gik i opfyldelse.

I 2002 valgte Terry at gå på pension i en ung alder. Her købte danske Georg og Peter Høfler rettighederne til TEE JAYS efter mange års venskab og samarbejde med Terry. Med en passion for brandet og for Terrys vision grundlagde de en europæisk profilkollektion med fokus på trends fra modebranchen med udgangspunkt i pasform og design.

Hjørnestenene i TEE JAYS’ brand er stadig kvalitet og design.
Resultatet er en af Europas mest unikke basiskollektioner.
En kollektion med den bedste kombination af kvalitet og pris.

Gå på opdagelse blandt vores store Tee Jays udvalg her >>

Teejays-basic-tshirt-hvid-oliver-bjerrehus
Teejays-polo
TeeJays-skjorte-hvid-med-logo
Teejays-jakke-dame-blaa-navy
Tshirt

T-shirts

Polo

Polo shirts

Hoodie

Hættetrøjer

Jakke

Jakker

Skjorte

Skjorter

Strik

Strik

3 gode grunde til at vælge Tee Jays

1. Klassisk design
Kollektionens kendetegn er flot klassisk design – her er kælet for detaljer, pasform og kvalitet.
Du finder også en farvepaletter der går igen gennem hele kollektionen. Det vil sige at det er nemt at finde en polo og en t-shirt i samme farve eller i en komplementerende nuance.

2. Stort udvalg
Tee Jays kollektionen dækker bredt; helt fra basis t-shirt, til sweatshirts og hættetrøjer, skjorter og overtøj. Alt er designet med henblik på at du kan få dit logo enten trykt eller broderet på.
Alt tryk og broderi foregår in-house – det er med til at hele kæden kender alle varer rigtig godt. På den måde sikres det bedste resultat.

3. Social ansvarlighed
Tee Jays har mange års erfaring med social ansvarlighed, og flere initiativer indføres løbende.
Du kan læse meget mere om virksomhedens CSR profil her >>

Tee Jays – med fokus på bæredygtighed

Tee Jays’ CSR-tilgang underbygges af mangeårige kerneværdier og dedikation om at gøre verden til et bedre sted og gøre en forskel, samtidig med at en sund og voksende forretning fastholdes.
Virksomhedens Code of Conduct er baseret på UN Global Compacts 10 principper. De er baseret på internationale vedtaget erklæringer og konventioner om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljøbeskyttelse og anti-korruption.

Medlem af Amfori
TEE JAYS er medlem af Amfori, den førende globale organisation for åben og bæredygtig handel. Amfori forener mere end 2000 virksomheder, der er forpligtet til at forbedre arbejdsforhold og miljøforhold i den globale tekstilproduktion. Derved understøtter det Tee Jays i at overvåge et konstant højt niveau i de udvalgte fabrikker der producerer TEE JAYS produkter.

Alle tekstiler er OEKO-TEX® certificeret
Alle produkter er omfattet af STANDARD 100 OEKO-TEX® som er et af de bedst kendte mærker for tekstiler og garanterer, at tøjet ikke indeholder skadelige stoffer. Det er verdens førende uafhængige testinstitut og kontrollerer regelmæssigt al testning for stoffer der er skadelige for menneskers sundhed og for miljøet. Tøj, der er certificeret efter STANDARD 100 OEKO-TEX® er underlagt krav om pH-værdi og indhold af f.eks. pesticider og tungmetaller.

Fokus på økologi
Organic Content Standard/OCS verificerer organisk dyrket indhold og sporer det fra kilden til det endelige produkt.
TEE JAYS-produkterne, som er Organic Content Standard/OCS-certificeret, er mærket med “organisk bomuldssymbol”. Produkter certificeret til OrganicContent Standard/OCS indeholder økologisk dyrket indhold, der er blevet uafhængigt verificeret i hvert trin af forsyningskæden, fra gården til det færdige produkt. Købet af Organic Content Standard/OCS-certificerede produkter viser efterspørgsel efter økologisk landbrug. Økologisk bomuld er produceret og certificeret efter økologiske landbrugsstandarder, som kræver praksis for at opretholde økosystemer.

Genanvendte materialer
Recycled Claim Standard/RCS verificerer genbrugsindhold og sporer det fra kilden til det endelige produkt. Produkter, der er certificeret i henhold til Recycled Claim Standard, indeholder genbrugsindhold, der er blevet uafhængigt verificeret i hvert trin af forsyningskæden, fra genbrugeren til det færdige produkt. Købet af RCS-certificerede produkter viser efterspørgsel efter genbrugsindhold.

Endnu mere bæredygtigt bomuld i 2025
TEE JAYS er et stolt medlem af Better Cotton, og er dermed forpligtet til at forbedre bomuldsdyrkningspraksis globalt. Better Cotton kommer fra et massebalancesystem og kan ikke fysisk spores til slutprodukter. Tee Jays er forpligtet til at indkøbe 95 % af al bomuld som mere bæredygtig bomuld i 2025. Mere bæredygtig bomuld omfatter bedre bomuld og økologisk bomuld. Better Cotton forbinder mennesker og organisationer i hele bomuldssektoren, fra mark til butik, for at fremme målbare og vedvarende forbedringer for miljøet, landbrugssamfundene og økonomierne i bomuldsproducerende områder.