Viser alle 12 resultater

Golf trøjer med logo

Når det kommer til golfspil, er det vigtigt at have det rigtige udstyr, og en af de vigtigste dele af din garderobe er en god golftrøje. Golftrøjer er specielt designet til at give den rette komfort og bevægelsesfrihed, som kræves på golfbanen. Der findes forskellige typer af golftrøjer, som kan hjælpe dig med at tilpasse dit tøj til forskellige vejrforhold og årstider.

Her kan du finde golftrøjer god pasform og funktionalitet. Vi tilbyder også et bredt udvalg af trøjer, der er designet til at imødekomme forskellige krav og behov på golfbanen, inklusive forede, vindtætte og svedtransporterende trøjer. Vores sortiment spender bredere end vist her i shoppen, så kontakt os gerne hvis du har helt specielle ønsker.

Med dit logo på

Skal din virksomhed afholde en golfevent, er en golf trøje med logo en rigtig god gave til spillerne. Tee’er I ud om morgenen, kan det være køligt og derfor er en trøje en god idé. Også når turneringen er slut hen ad eftermiddagen eller aftenen, kan trøjen være til gaven.

Undersøgelser viser at ens spillertøj giver sammenhold blandt de forskellige hold og styrker spillet. Desuden har tøjet har en stor reklameværdi både under selve turneringen, men også efterfølgende.

Uanset hvilken type golftrøje du vælger, er det vigtigt at sørge for, at den giver dig den nødvendige bevægelsesfrihed og komfort til at spille dit bedste spil.
Mangler du tips eller inspiration, så ta’ gerne fat i os. Vi har stor viden om golfverdenen, og spiller også selv golf i diverse netværk i både ind- og udland.

Tilføj golfbolde med logo til turneringen – en gave alle golfspillere bliver glade for.
Og når der skal uddeles præmier, kan vi også hjælpe med flotte golf gaveæsker.

Se også vores store udvalg af andet golftøj med logo her >>