Valgmateriale til kommunalvalg 2021

Få vælgernes opmærksom med give-aways og reklamegaver

Bliv klar til Kommunalvalg 2021 med reklamegaver til dine vælgere.
Vi har udvalgt de bedste reklamegaver som dine vælgere gemmer og husker når de skal sætte kryds til kommunalvalget d. 16. november 2021.

Vi hjælper gerne med forslag til merchandise til valgkampagnen, design samt bestilling.

Har du specielle ønsker, så kontakt os på kundeservice@kantprofil.dk eller ring på 70 44 42 41, så finder vi en løsning.

Kommunalvalg-skilt

Tøj med tryk til valgkampagnen

Her finder du tøj til partimedlemmer og frivillige til valgkampagnen.
Tøjet er også en flot reklamegave til vælgerne.
Husk på at november kan være kold og våd – så sørg for at have den rette påklædning til valgkampen.

Få vælgernes opmærksomhed med valgreklame

Under en valgkampagne bliver alle vælgere eksponeret for rigtig mange budskaber, partier og valgløfter. For at kunne skille sig ud fra mængden, er det vigtigt at være synlig. Giv dine vælgere en gave som f.eks. ballon, kuglepen, bolche, en vandflaske eller en refleks. Tilføj partiets logo, dit navn eller budskab – på den måde bliver du synlig og dine vælgere husker dig på valgdagen.

Husk også at klæde politikkerene samt de frivillige i godt tøj med logo/budskab på. Dette kommunalvalg er i efteråret 2021 hvor regn og blæst er en stor sandsynlighed. Måske en paraply også bliver nødvendig?

Valgmateriale med høj reklameværdi

Disse udvalgte reklamegaver til kommunalvalget 2021 har en høj reklameværdi, da de gemmes og anvendes igen og igen.

En mulepose er en af de mest populære reklamegaver og kan med fordel anvendes af partimedlemmerne i hverdagen. Den er også god under valgkampen til give-aways, flyers mv.
Giv dine vælgere en mulepose og lad dem kendskabet til partiet og dets mærkesager.
Få dit logo og budskab vist igen og igen!

Regner det? Tjaa… sandsynligheden er stor til kommunalvalget i november!
Den allerbedste (og mest kærkomne) reklamegave i regnvejr, er en paraply! Den er uundværlig i valgkampen på gader og foran butikscentre.

En god og varm jakke er også nødvendigt til kampagnen i november. Ligeledes er en god sweater, en hue eller måske et halstørklæde en god og brugbar reklameartikel. Og det er en vare som anvendes lang tid efter valgkampagnen. God til de opstillede politikkere samt til alle de frivillige hjælpere.

Brug for hjælp til at finde valgreklame?

Vi hjælper altid gerne med idéer, design og dine ønsker. Vi har et stort udvalg, men finder du ikke dén du søger, så kontakt os på kundeservice@kantprofil.dk eller ring på 70 44 42 41, så finder vi en løsning.

Bolcher til valgkampagne