Design trends

Kaffegrums genbrug – bæredygtige reklameartikler

Kaffegrums genbrug

Bæredygtige reklameartikler med kaffegrums

Har du hørt om det helt nyt inden for bæredygtige reklameartikler? Kaffegrums genbrug!
Hvert år smides ca. 50 milliarder kaffegrums lige ned i skraldespanden efter brug på verdensplan. Bare alene i Danmark drikker danskerne 22 millioner kopper kaffe om dagen. Det svarer til 8,7 kg. kaffe pr. person om året. Det bliver til rigtig meget kaffegrums! Kilde: https://www.kaffeguiden.dk/kaffe-statistik-tal-fakta/

Dette kaffegrums genbrug kan nu finde ny anvendelse i fremstillingen af bæredygtige reklameartikler med logo. Kaffegrumset indsamles primært fra arbejdspladser, caféer samt fra selve kaffeindustrien.
Derefter tilføjes andre bæredygtige materialer såsom sukkerrør og/eller et konventionelt materiale, og til slut påtrykkes logo eller budskab på produktet.

Er kaffegrums bæredygtigt?

JA! Det er det!
Alternativ vil det blot blive smidt ud sammen med øvrigt husholdningsaffald. Nu finder det anvendelse i nye produkter.
Ved anvendelse i f.eks. kuglepen af kaffegrums med logo, udskiftes 40% af den normalt anvendte plastik med kaffegrums. Det medvirker til mindre plastproduktion – og ikke mindst mindre risiko for plast i naturen ved afskaffelse af kuglepennen.

De flotte To-Go krus af kaffegrums med logo, er fremstillet 100% bæredygtigt at kaffegrums og sukkerrør. Det er 100% WIN for bæredygtighed og miljøet; to-go krus i 100% restprodukter/affald OG at to-go koppen genbruges. Det er med til at reducerer mængden af kaffekrus af engangsmaterialer.

Populær reklameartikel af kaffegrums

Denne notesbog med logo af genbrugspapir og kaffegrums er yderst populær hvis du søger en bæredygtig notesbog med logo.
Selve omslaget er fremstillet af kaffegrums og kartoffelstivelse. Til 1 notesbog anvendes hvad der svarer til 2 kopper kaffeaffald.
Selve siderne i notesbogen er af genbrugspapir.

Dét er bæredygtigt!

Bæredygtige reklameartikler

Bæredygtige reklameartikler både med og uden kaffegrums, er meget populært – flere og flere virksomheder vælger den miljøvenlige løsning når der skal indkøbes reklameartikler, firmagaver og give-aways.
Hold øje med kommende nye reklameartikler fremstillet af kaffegrums – vi får hele tiden nye varer i sortiment. Mere bæredygtige reklameartikler får du ikke!

Kaffegrums billede
Genbrugslogo
Kaffegrums close-up