Design trends

Reklameartikler med kork – et miljøvenligt valg

Kuglepen i kork med logo, model Midar

Bæredygtige reklameartikler med kork

Hvis du ønsker bæredygtige reklameartikler til din virksomhed, til messen eller som give-away, så er kork en rigtig god løsning. Mange har fået øjnene op for materialet i virksomhedens grønne profil og CSR.
Materialet udstråler bæredygtighed og miljøansvarlighed, og findes nu på mange forskellige reklameartikler, f.eks. kuglepenne med logo, krus med logo, notesbøger med logo samt mulepose i bomuld og kork. Alle artikler med eget logo eller ønsket tryk.

Mulighederne er mange!

Hvad er kork?

Kork er bark fra ​​korkegetræet; det er et helt naturligt råmateriale.
Bark er en bæredygtig og vedvarende ressource, fordi korktræet ikke fældes, kun barken fjernes for at høste korken, hvorefter træet begynder at vokse ny bark. Træet bliver stående i flere hundrede år til fordel for natur, dyr og miljøet generelt.

Portugal er kendt for de mange kork-egetræer – og meget at fremstillingen af kork til industrien høstes her. Faktisk er Portogal verdens største producent af kork. Mange små lokalsamfund i landet er afhængig af den beskæftigelse.

Når korktræet er omkring 25 år, kan korken fjernes fra stammen hvert niende år. Træerne lever i cirka 150-200 år. Desuden er det fuldstændigt biologisk nedbrydeligt og genanvendeligt.

Hvad bruges kork til?

Vi kender kork fra mange ting i vores hverdag; Bark af høj kvalitet anvendes til propper til vin- og champagneflasker. Lavere kvalitet hakkes og fremstilles til nye korkprodukter såsom gulve, sko, korkplader, isolering og andre produkter. Herunder også reklameartikler.

Reklameartikler med kork

Vi tilbyder en bred vifte af reklameartikler med kork. Og der kommer hele tiden nye til. Kork er nemlig blevet yderst populært, og flere og flere produkter kommer i vores sortiment.

Er du på jagt efter noget specielt i kork som ikke er her i webshoppen? Så kontakt os gerne, så undersøger vi mulighederne sammen med dig.

Se alle reklameartikler med kork her >>

Kork reklameartikler