Fokus

Notesbøger med logo – til kunder, kontorer og konferencer

Notesbog med tryk a5

At vælge den helt rigtige notesbog med logo

En notesbog er ikke blot en notesbog. De kommer i mange forskellige størrelser, former – ja endda i mange forskellige materialer. Og med god grund – de er nemlig et af de bedste redskaber til markedsføring, fordi de kan bruges i mange forskellige situationer.

Så hvad er det egentlig du skal kigge efter, når du skal købe notesbøger med logo? Læs med her og bliv klogere på, hvordan din virksomhed viser sig fra sin bedste side med en notesbog med logo.

Hvordan finder jeg en notesbog i den rigtige størrelse?

Hvad enten du skal have fat i en lille notesbog, eller en stor en af slagsen – så er der ingen tvivl om, at notesbøger er en fremragende måde for din virksomhed at reklamere for sig selv.
Når du giver en notesbog med logo til kunder eller ansatte, giver du først og fremmest en brugbar gave – og så skader det jo ikke, at dit firmalogo er på forsiden.

A4 notesbog: Måler 21 x 29,7 cm

Dette er en af de større notesbøger. Den er oplagt til at have liggende som fast notesbog på skrivebordet. På den måde kan man nemt tage noter til alt fra online møder til dagens TO-DO liste.

A5 notesbog: Måler 14,7 x 21 cm

Uden tvivl den mest almindelige størrelse notesbog, og den som flest bestiller med logo. Den har en praktisk størrelse. Den kan nemt være med i tasken og kan bestilles i mange kvaliteter. En simpel og billig notesbog er eksempelvis oplagt at have med når I skal på messe og kundebesøg.

A6 notesbog: Måler 10,5 x 14,8

Denne lille notesbog er en vaskeægte lomme-notesbog. Hvad enten den er med blødt eller hårdt omslag, så er en A6 notesbog med logo oplagt til alt fra marketing-events og give aways til kunder og ansatte.

Bæredygtige notesbøger med logo

Hvis der er noget der for alvor er kommet på de flestes læber – så er det spørgsmålet om bæredygtighed og grøn omstilling. Og hvis du troede det ikke også gælder notesbøger, kan du godt tro om igen. Notesbøger med logo og produktionen af papir generelt, gennemgår nemlig en revolution af nytænkning og muligheder.

notesbøger med logo i kaffegrums

Notesbøger med kafferester

Er der noget vi i den grad nyder rundt om i verdens mange kontorlandskaber, så er det en god kop kaffe.

Faktisk estimeres det at de mange kopper kaffe fører til 50 milliarder kilo kaffegrums på verdensplan. Og det er kaffegrums der normalt bare vil blive smidt ud.

Heldigvis er der, med det stigende fokus på bæredygtighed, også kommet fokus på at genanvende materialer i nye sammenhænge – og det er netop hvad der er sket med denne notesbog med logo.

Den er produceret med kaffegrums og selve siderne er 100% genbrugt papir.

Det er den oplagte notesbog hvis din virksomhed ønsker en mere synlig grøn profil – for notesbogen indeholder nemlig god information om hvad den er lavet af.

notesbøger med logo af stenpapir

Notesbøger af stenpapir

Hvis du ikke har hørt om stenpapir før, så frygt ikke – det er heller ikke noget vi kendte særlig meget til. Men der er god grund til at stifte bekendtskab til dette revolutionerende papir.

For stenpapir bliver nemlig produceret uden brug af hverken vand, træ, blegemiddel og kemikalier. Stenpapir bliver fremstillet ved brug af blandt andet kalkrester og har derfor en naturlig hvid farve.

Her hos KANT Profil har vi blandt andet de meget flotte notesbøger fra Karst®.

Hvis du er interesseret i mere fakta om stenpapir kan du læse Karsts egne ord om deres produktion lige her.

Stenpapir har den fordel, at det både er rivefast og vandtæt. Jo du læste rigtigt, hvis du vælter en kop kaffe ned over din notesbog, kan du bare tørre det op igen.

6 ting du kan bruge notesbøger med logo til

Notesbøger er et glimrende redskab til at gøre reklame for din virksomhed og skabe opmærksomhed om dit brand. En notesbog med logo kan nemlig bruges i rigtig mange sammenhænge. De findes tilmed i mange forskellige prisklasser – så der er noget til selv de mindste marketingbudgetter.

Her er 6 forslag til hvordan du kan bruge notesbøger i din markedsføring

  1. Giv dem væk når I er på messe
  2. Som velkomstgave til nye kunder og medarbejdere
  3. Til deltagere på konferencer
  4. Som gave til dine kursusdeltagere
  5. Brug en notesbog til at lancere en ny marketing-kampagne
  6. Som firmajulegave – måske endda som en kalender med logo?

Bestil dine notesbøger med logo hos KANT Profil

Vi har et stort udvalg af notesbøger og kalendre i forskellige prisklasser – og vi står altid til rådighed med både gode råd og vejledning. Ønsker du at høre nærmere om hvilken notesbog, der er den helt rigtige til netop din virksomhed?
Så kontakt os på kundeservice@kantprofil.dk eller telefon: 70 44 42 41.